• Zuideropgaande 137 | 7913TL | Hollandscheveld | 06-16032173

Reviews

UITSTEKEND
27 recensies op
Leanda Bouma
Leanda Bouma
2023-01-04
Een Hyundai bij Damian gekocht. Hij heeft me een goede inruilprijs geboden voor mijn oude auto en de (ver)koop verliep heel vlot. Damian is geen praatjesmaker maar een eerlijke, vriendelijke man met passie voor zijn werk. Ik ben zeer tevreden en zou hier in de toekomst zeker weer een auto kopen.
Jeroen Snel
Jeroen Snel
2022-12-15
Fijn dat we vandaag nog aan het einde van de middag de mooie Hyundai mochten uitproberen en dat zelfs na sluitingstijd! Fijne mensen, fijne auto's.
Oscar Dragt
Oscar Dragt
2022-12-14
Mijn zoon wilde een mooie auto en we kwamen bij Autobedrijf Hilberdink uit, zeer netjes geholpen door Damian. De koffie stond meteen klaar. Perfecte informatie, deskundig en een top oplevering van de auto. Wij zijn super tevreden en raden dit Autobedrijf heel erg aan!
Maureen Oving
Maureen Oving
2022-10-05
Ik was per direct een nieuwe auto nodig. Eergisteren een auto gezien bij dit bedrijf, meteen een proefrit kunnen maken en kon hem vandaag al ophalen, met nieuwe APK en al. Auto ziet er keurig uit, van binnen en buiten. Contact met Damian was heel gemoedelijk en vriendelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden. Ik zou hier in de toekomst zeker weer een auto kopen en zou het ook zeker een ander aanraden. Goede prijs - kwaliteit verhouding! Bedankt voor de goede service!
Jola Przybyszewska
Jola Przybyszewska
2022-06-11
Ja, hier krijg je service, duurt even voordat dat de auto wordt afgeleverd, maar hij is wel goed nagekeken , ik zeg , hier kopen πŸ‘
Joop Kamps
Joop Kamps
2022-03-15
Netjes geholpen en deal snel gesloten.
andrew van der woldt
andrew van der woldt
2022-03-08
Echt super netjes en correct te woord gestaan. Niet met van gladde verkoop praat. Gewoon eerlijk en vertrouwd komt hij op mij over. Ik kom zeker kijken als ik een andere auto nodig heb.ik was er nu niet voor mij zelf maar echtπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Freddie Wolters
Freddie Wolters
2022-02-06
Ben er geweest om te kijken naar een leuke Clio. De verkoper was heel spontaan, netjes en eerlijk. Ik mocht ook meteen een proefrit maken die goed beviel. Na de proefrit hebben we nog een gezellig praatje gemaakt maar helaas voor de verkoper niet over gegaan tot koop maar dat lag aan mijzelf omdat ik er nog niet over uit was welke auto ik nu precies naar op zoek ben. Ook daar werd niet moeilijk over gedaan en heb hier een goede ervaring mee en ook netjes in de service. Ik zou hier zeker terugkomen!
Michiel Velthuis
Michiel Velthuis
2022-02-05
Recentelijk een mooie VW Polo gekocht bij Damian. Snel, goed en eerlijke zaken gedaan. Na aankoop waren er wat kleine puntjes die tegen stonden, dit is ook keurig afgehandeld. Bedankt voor de vlotte en fijne afhandeling, tot de volgende keer!
Dennis Smetsers
Dennis Smetsers
2021-12-24
Super klantgericht en transparant. We zijn zeer tevreden over onze aankoop