Impressie Occasionplein

Op het terrein van circa 700m² vindt u een ruim aanbod van ca. 30 á 35 nette occasions, in verschillende prijsklasses. Alle auto's worden of zijn recent voorzien van een nieuwe APK en ook bieden we de mogelijkheid de auto te leveren inclusief afleverpakket met servicebeurt en garantie.

Over Autobedrijf Hilberdink

Mijn naam is Damian Hilberdink. Vanaf mijn jeugd al zeer geïnteresseerd in auto's, en nadat ik een aantal jaren bij een groot autobedrijf mijn passie voor auto's heb mogen laten zien, vond ik het tijd voor een nieuwe stap. Daar is in 2020 Autobedrijf Hilberdink uit ontstaan. Met een snel wisselende voorraad van ca. 30 auto's bedienen we veel klanten vanuit heel Nederland. Mocht de auto van uw wensen er op dit moment niet tussen staan, dan ga ik graag samen met u op zoek naar de auto waar u enthousiast van wordt!

Uiteraard bent u van harte welkom. Omdat ik vanwege inkoop niet altijd aanwezig ben, is het raadzaam om even contact op te nemen. Dat kan middels e-mail, WhatsApp of gewoon een belletje naar: 06-16032173.

Graag tot ziens!

Vriendelijke groet,

Damian Hilberdink